×
ECO finest Hot Selling DIY Slime Crystal Mud
ECO finest Hot Selling DIY Slime Crystal Mud
ECO finest Hot Selling DIY Slime Crystal Mud
ECO finest Hot Selling DIY Slime Crystal Mud
ECO finest Hot Selling DIY Slime Crystal Mud

ECO finest Hot Selling DIY Slime Crystal Mud

Detail Produk Umpan balik saiki

Product Description

Product Name ECO finest Hot Selling DIY Slime Crystal Mud
OEM/ODM Customized logo is welcome, packing as your requirement.
MOQ 5000 sets
Certification FDA,GMPC,MSDS,ISO22716
Sample Time 3-7 work days
Layanan 1) Raw material purchase 2) OEM/ODM <Private Label>
Free Sample ya wis, but we not in charge in shipping fee.
Delivery Time Guangzhou Daieme Cosmetic Co.,Ltd 20-25 days after deposit comfirmed

 

● KID FRIENDLY AND SAFE TO USE - The slime is made of eco-friendly materials that are non-toxic, and safe to use. It’s super-stretchy as wide as your hands could reach (we advise not to eat this slime). It’s recommended for kids of ages 6 years and up

 

● DEVELOP HAND-EYE COORDINATION - Through visual playing, children can exercise their hands, improve motor skills, develop hand-eye coordination, shape recognition, and teach kids to be more creative using their imagination

 

● PERFECT GIFT IDEA - Our slime making kit makes a great gift for grandkids, son, daughter, nephew, niece, and loved ones. It’s makes a nice gift for birthday, holidays, Thanksgiving, Christmas and any occasion

 

Packaging & Pengiriman


Our Services
Factory mainly offer the following service
1.produk OEM gawé accroding kanggo request customer
2.Pangiriman FOB lan CIF utawa kiriman Bandara
3.Tim desain bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya seni produk sampeyan
4.Kanggo barang massal, kita bisa mbantu ngirim langsung menyang Amazon FBA .
Company Information
   

FAQ


1. Carane aku bisa njaluk sawetara conto?
A: We are pleased kanggo kurban sampel free, nanging sampeyan kudu nanggung angkutan luar negeri.

2. Apa sampeyan pabrik?
A: ya wis. Kita wis specialized ing lapangan iki babagan 20 taun.

3. Ing endi pabrik sampeyan? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
A: Pabrik kita dumunung ing distrik Baiyun, Guangzhou lan cedhak bandara.
Ana sambutan hangat kanggo sampeyan ngunjungi pabrik kita

4. Apa wektu pangiriman?
A:15-30 dina biasane, tanggal pangiriman rinci kudu diputusake miturut musim produksi lan jumlah pesenan.

5. Apa MOQ sampeyan?
A: MOQ adhedhasar pesenan lan kemasan sing beda-beda. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

6. Apa dhuwit sampeyan dagang? Can you accept the rate be fixed during whole order if not RMB?
A: Kita nindakake bisnis internasional kanthi RMB / USD / HKD / EURO / POUND.
ya wis, tarif bisa didandani sak kabèh pesenan dening kontak.

7. Apa rega sampeyan jujur ​​tanpa ruang tawar?
A: kita tansah nyoba paling apik kanggo penawaran rega paling apik kanggo kita pelanggan, nanging kadhangkala gumantung saka jumlah sampeyan.

8.Carane hubungi kita?
Kirimi panjalukan rinci! Yen sampeyan butuh sampel gratis, pls kindly ngirim priksaan kanggo kita.

 

 

Kirim pesen kanggo kita:
INQUIRY SAIKI
INQUIRY SAIKI