×
ECO finest Natural Balm for Pain Relief (2500MG)
ECO finest Natural Balm for Pain Relief (2500MG)
ECO finest Natural Balm for Pain Relief (2500MG)
ECO finest Natural Balm for Pain Relief (2500MG)
ECO finest Natural Balm for Pain Relief (2500MG)
Balm Alam ECO paling apik kanggo Nyeri Nyeri (2500Minyak alami ECO 2500Mg Ngurangi Kuatir Bantuan Turu)

Balm Alam ECO paling apik kanggo Nyeri Nyeri (2500Minyak alami ECO 2500Mg Ngurangi Kuatir Bantuan Turu)- Natural Extract Oil Salve for Back/Muscle Pain Relief, Premium Natural Salve Non-GMO Anti-inflammatory for Joint Pain (30g 1.oz)

Detail Produk Paramèter Accessories Download 周边 MV 评论区 Umpan balik saiki

ANXIETY & STRESS RELIEF---Natural extract oil helps to reduce anxiety and stress, refresh yourself. Make your everyday more effective. Perfect for daily usage.
EFFICIENT Natural OIL SALVE--- Professional formulated Natural balm, 100% natural ingredients. 2500mg natural Natural cream, 5 times efficient than 500mg cream, 100% side-effects-free guaranteed!
CHRONIC PAIN RELIEF---This Natural salve helps to reduce back, knee, neck pain; effectively soothes sore muscles, stiffness and inflammation. Forget about hip & joint pain, and enjoy relaxing life.
GREAT FOR SKIN MAINTENANCE---Mixed with aloe and rosemary herb, which is good at reduce skin congestion and swelling, hydrate and regenerate your skin.
GMP & FDA APPROVED---3rd party certified organic, non-GMO, no addictive natural ingredients. Produced in GMP and FDA approved facility without any chemicals or impurities.

Item: Balm Alam ECO paling apik kanggo Nyeri Nyeri (2500Minyak alami ECO 2500Mg Ngurangi Kuatir Bantuan Turu)
Kategori produk: Natural cream
Kulit sing ditrapake: Umum
Khasiat kosmetik: Moisturizing, kontrol lenga, exfoliating, moisturizing, moisturizing lan moisturizing, ndandani sawise srengenge, moisturizing, firming, reresik jero
bahan: Glycerin,aqua(purified water),enriched Natural oil extract,rosemary oil,menthol.aloe vera,emu oil,trideceth-6,citric acid,phenoxyethanol
Pengiriman: 6~ 15 dina timbal wektu. Miturut DHL / TNT / FedEx express, angkutan udara lsp.
Pangiriman & Layanan: Pangiriman pas wektune saben wektu. Nyedhiyani layanan sing dipercaya lan tanggung jawab kanggo saben pelanggan karo saben produk. Target kita yaiku gawe marem saben pelanggan kanthi layanan sing paling apik.

1.Kita bakal nyedhiyakake luwih tepat lan efisien nggawe lan ngladeni miturut gambar klien.
2.Kita duwe tim QC profesional kanggo njamin produk sampeyan luwih apik.
3.Priksa bahan mentah sadurunge miwiti produksi.
4.Nduwe inspeksi acak sajrone pangolahan.
5.Nggawe 100% pengawasan sadurunge kiriman.

1.produk OEM gawé accroding kanggo request customer
2.Pangiriman FOB lan CIF utawa kiriman Bandara
3.Tim desain bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya seni produk sampeyan
4.Kanggo barang massal, kita bisa mbantu ngirim langsung menyang Amazon FBA .

Disetujui FDA, GMP, ISO, COA, Sertifikasi MSDS

Q: Carane aku bisa njaluk sawetara conto?
A: We are pleased kanggo kurban sampel free, nanging sampeyan kudu nanggung angkutan luar negeri.

Q: Apa sampeyan pabrik?
A: ya wis. Kita wis specialized ing lapangan iki babagan 20 taun.

Q: Ing endi pabrik sampeyan? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
A: Pabrik kita dumunung ing distrik Baiyun, Guangzhou lan cedhak bandara.
Ana sambutan hangat kanggo sampeyan ngunjungi pabrik kita

Q: Apa wektu pangiriman?
A:15-30 dina biasane, detail delivery date should be decided according to production
season and order quantity.

Q: Apa MOQ sampeyan?
A: MOQ adhedhasar pesenan lan kemasan sing beda-beda. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

Q: Apa dhuwit sampeyan dagang? Sampeyan bisa nampa tarif tetep sak kabèh
pesen yen ora RMB?
A: Kita nindakake bisnis internasional kanthi RMB / USD / HKD / EURO / POUND.
ya wis, tarif bisa didandani sak kabèh pesenan dening kontak.

Q: Apa rega sampeyan jujur ​​tanpa ruang tawar?
A: kita tansah nyoba paling apik kanggo penawaran rega paling apik kanggo kita pelanggan, but sometimes
it depend on your quantity.

Q: Carane hubungi kita?
A: Kirimi panjalukan rinci! Yen sampeyan butuh sampel gratis, pls kindly ngirim priksaan kanggo kita.


alt
Title

Desc

alt
Title

Desc

YouTube

Kirim pesen kanggo kita:
INQUIRY SAIKI
INQUIRY SAIKI