×
ECO finest Natural Oil Soap Bars Sets with Lavende
ECO finest Natural Oil Soap Bars Sets with Lavende
ECO finest Natural Oil Soap Bars Sets with Lavende
ECO finest Natural Oil Soap Bars Sets with Lavende
ECO finest Natural Oil Soap Bars Sets with Lavende
Set Sabun Minyak Alami ECO paling apik karo Lavende

ECO finest Natural Oil Soap Bars Sets with Lavender, Peppermint, Sweet Orange, Tea Tree, Aloe Vera & Rose(6 Bars, 3.17 oz each) - Handmade with 100% All Natural, Non-GMO Ingredients

Detail Produk Umpan balik saiki

Advantage: Natural Soap is an antioxidant Has excellent skin moisturizing ingredients, rich foam, and plenty of vitamins & nutrients. Prevents acne & promotes elasticity, even tone, skin tissue repair.
High-quality ingredients: A grade extra virgin olive oil, palm oil, coconut oil, safflower oil, glycerin, Natural seed oil etc. NO GMO, no synthetics, chemicals, detergents or foaming agents.
ECO finest Natural Oil Soap Bars Sets made of natural & organic vegetable based ingredients & aromatic essenial oils. Natural Soap provide gentle texture and a extra refreshing shower!
PERFECT GIFT for Birthday, Father's Day, Valentine's Day, Holiday, House Warming Party, Moving Party, Back to School, Graduation, etc.

Item: Set Sabun Minyak Alami ECO paling apik karo Lavende
Skin type: Umum
With different flavors : Lavender, Peppermint, Sweet Orange,Tea Tree, Aloe Vera, Rose.
Advantage: Natural Soap is an antioxidant Has excellent skin moisturizing ingredients, rich foam, and plenty of vitamins & nutrients. Prevents acne & promotes elasticity, even tone, skin tissue repair.
bahan: A grade extra virgin olive oil, palm oil, coconut oil, safflower oil, glycerin, Natural seed oil etc. NO GMO, no synthetics, chemicals, detergents or foaming agents.
Pengiriman: 6~ 15 dina timbal wektu. Miturut DHL / TNT / FedEx express, angkutan udara lsp.
Pangiriman & Layanan: Pangiriman pas wektune saben wektu. Nyedhiyani layanan sing dipercaya lan tanggung jawab kanggo saben pelanggan karo saben produk. Target kita yaiku gawe marem saben pelanggan kanthi layanan sing paling apik.

1.Kita bakal nyedhiyakake luwih tepat lan efisien nggawe lan ngladeni miturut gambar klien.
2.Kita duwe tim QC profesional kanggo njamin produk sampeyan luwih apik.
3.Priksa bahan mentah sadurunge miwiti produksi.
4.Nduwe inspeksi acak sajrone pangolahan.
5.Nggawe 100% pengawasan sadurunge kiriman.

1.produk OEM gawé accroding kanggo request customer
2.Pangiriman FOB lan CIF utawa kiriman Bandara
3.Tim desain bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya seni produk sampeyan
4.Kanggo barang massal, kita bisa mbantu ngirim langsung menyang Amazon FBA .

Disetujui FDA, GMP, ISO, COA, Sertifikasi MSDS

Q: Carane aku bisa njaluk sawetara conto?
A: We are pleased kanggo kurban sampel free, nanging sampeyan kudu nanggung angkutan luar negeri.

Q: Apa sampeyan pabrik?
A: ya wis. Kita wis specialized ing lapangan iki babagan 20 taun.

Q: Ing endi pabrik sampeyan? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
A: Pabrik kita dumunung ing distrik Baiyun, Guangzhou lan cedhak bandara.
Ana sambutan hangat kanggo sampeyan ngunjungi pabrik kita

Q: Apa wektu pangiriman?
A:15-30 dina biasane, detail delivery date should be decided according to production
season and order quantity.

Q: Apa MOQ sampeyan?
A: MOQ adhedhasar pesenan lan kemasan sing beda-beda. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

Q: Apa dhuwit sampeyan dagang? Sampeyan bisa nampa tarif tetep sak kabèh
pesen yen ora RMB?
A: Kita nindakake bisnis internasional kanthi RMB / USD / HKD / EURO / POUND.
ya wis, tarif bisa didandani sak kabèh pesenan dening kontak.

Q: Apa rega sampeyan jujur ​​tanpa ruang tawar?
A: kita tansah nyoba paling apik kanggo penawaran rega paling apik kanggo kita pelanggan, but sometimes
it depend on your quantity.

Q: Carane hubungi kita?
A: Kirimi panjalukan rinci! Yen sampeyan butuh sampel gratis, pls kindly ngirim priksaan kanggo kita.

Kirim pesen kanggo kita:
INQUIRY SAIKI
INQUIRY SAIKI